Викладання клінічної фармації на курсах підвищення кваліфікації провізорів відповідно до Закону України "Про вищу освіту" - Білай, Іван Михайлович (Укрмедкнига, 2015)
Підвищення кваліфікації згідно закону України "Про вищу освіту" від 01.07.2014 № 1556-VII є підвищення рівня готовності особи до виконання її професійних завдань та обов'язків або набуття особою здатності виконувати додаткові завдання та обов'язки шляхом набуття нових знань і вмінь у межах професійної діяльності або галузі знань. Зважаючи на вищевказане велике значення має методологія викладання на післядипломному етапі освіти.
Keywords: тези