Оцінка геморагічного ризику в пацієнтів з гострим коронарним синдромом зі стійкою елевацією сегмента ST та можливості вибору подвійної антиагрегантної терапії - Лашкул, Дмитро Андрійович; Подлужний, М. С.; Олешко, С. В.; Баранов, К. О.; Назарова, І. Л.; Стеблянко, І. О.; Гойденко, О. О. (My University, 2021)
Мета – дослідити профіль геморагічного ризику з використанням різних оціночних шкал у хворих на гострий коронарний синдром зі стійкою елевацією сег мента ST (ГКСз↑ST) та проаналізувати структуру подвій ної антиагрегантної терапії (ПААТ).
Keywords: внутрішня медицина; геморагічний ризик