Особливості перебігу поствакцинального міокардиту. Клінічний випадок - Лихасенко, О. Ф. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: визначити особливості перебігу поствакцинального міокардиту пов’язаного з мРНК-вакциною від COVID-19.