Аналіз фармацевтичного ринку лікарських косметичних засобів з азелаїновою кислотою при акне - Кілєєва, А.; Кілєєва, Ольга Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Постановка проблеми. На даний час в умовах загострення захворювань шкіри (вульгарні вугрі) було досліджено лікарські косметичні засоби (ЛКЗ) що містять азелаїнову кислоту. Аналіз показав, що ЛКЗ, до складу яких входить азелаїнова кислота, є ефективними при данній патології. Завданням дослідження є вивчення переліку препаратів та доступності лікарських косметичних засобів, що містять азелаїнову кислоту, зареєстрованих на фармацевтичному ринку Україн