Прокальцитонін, С-реактивний білок та цитокіновий статус у хворих на гнійно–запальні процеси стопи діабетика і сепсис - Шаповал, Сергій Дмитрович; Трибушний, Олег Володимирович; Савон, Ігор Леонідович; Слободченко, Л. Ю. (My University, 2018)
Мета. Визначити інформативність показників прокальцитоніну, С–реактивного білка та прозапальних цитокінів в діагностиці сепсису та оцінки ефективності проведеної терапії.
Keywords: тези доповідей