Етапи розробки інформаційно-навчального комплексу медичного вищого закладу освіти - Іванькова, Наталя Анатоліївна (Київ : ІІТЗН НАПН України, 2020)
В рамках наукової роботи “Теоретичні та методичні основи проектування хмаро орієнтованого середовища навчання медичної інформатики майбутніх лікарів” було розроблено концепцію, методологію та технологію розгортання хмарних сервісів для створення навчально-інформаційного середовища медичного вищого навчального закладу. Мета: розробка та впровадження інформаційно-освітнього комплексу в систему медичної освіти та формування необхідного для цього рівня інформаційно-комунікаційної компетентності студентів та викладачів.
Keywords: тези