Лінгвістична підготовка інокомунікантів: особливості викладання української мови в умовах воєнного стану - Абрамова, Інна Георгіївна (My University, 2023)
Повномасштабне вторгнення росії на територію України змінило життя українців назавжди. Дії терористичної країни-агресора торкнулися усіх сфер життя, відбилися на якості навчання, зокрема іноземних студентів.