Паліативна допомога новонародженим – безсилля чи гуманність сучасної медицини - Котлова, Юлія Валентинівна; Курочкіна, Тетяна Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Технічні можливості сучаcної медичної допомоги новонародженим дітям дозволяють виходжувати малюків, народжених в ранні терміни гестації (менше 28 тижнів) з екстремально низькою масою тіла (від 500 г).
Keywords: етичні питання; гестаційні терміни; паліативна допомога