Впровадження проблемно-орієнтованого навчання з використанням віртуальних пацієнтів на післядипломному етапі освіти - Задирака, Денис Анатолійович; Рябоконь, Юрій Юрійович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Романова, Катерина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
В сучасних умовах підготовка висококваліфікованого лікаря – спеціаліста, здатного до самостійної професійної діяльності неможливо без впровадження в освітній процес інноваційних технологій, у тому числі проблемно-орієнтованого навчання з використанням віртуальних пацієнтів [1,2,3].
Keywords: проблемно-орієнтовне навчання; Body Interact; лікарі-інтерни; слухачі