Формування ефективного громадянського суспільства в Україні на засадах діалогу, партнерства і національної консолідації: зарубіжний і вітчизняний досвід - Сидоренко, Світлана Василівна; Sydorenko, S. V. (My University, 2014)
Дається аналіз формування ефективного громадянського суспільства в Україні на засадах діалогу, партнерства і національної консолідації; зроблена спроба теоретичного узагальнення формування громадянського суспільства в розвинутих країнах Заходу і початкові етапи формування громадянського суспільства в Україні. Відмічається, що держава та громадянське суспільство в рамках демократичного устрою зацікавлені в діалозі та партнерстві, підвищенні ефективності взаємодії.
Сидоренко С. В. Формування ефективного громадянського суспільства в Україні на засадах діалогу, партнерства і національної консолідації: зарубіжний і вітчизняний досвід / С. В. Сидоренко // Гуманітарний вісник Запорізької державної інженерної академії. – 2014. – Вип. 58. – С. 75-88.
Keywords: громадянське суспільство; діалог; партнерство; національна консолідація; культура компромісу; євроінтеграція