Професійна захворюваність медичних працівників Запорізької області - Севальнєв, Анатолій Іванович; Шаравара, Лариса Павлівна; Козлова, І. С. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета роботи: Провести аналіз професійної захворюваності (ПЗ) медичних працівників Запорізької області з 2001 по 2010 роки.
Keywords: професійна захворюваність; умови праці; профессиональная заболеваемость; условия труда; occupational disease; work conditions