Філософський погляд на сучасне життя немовляти - Давидова, А. Ж.; Ляшенко, І. В. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Життя особистості – це складний і безперервний процес, який розпочинається ще до народження людини та триває все її життя.
Keywords: тези доповідей