Особливості організації самостійної роботи слухачів-іноземних громадян на довузівському етапі підготовки в умовах дистанційної освіти - Манаева, Галина Сергіївна; Чорна, Юлія Володимирівна (Харків : ХНАДУ, 2023)
Завдання вищої освіти України полягає у формуванні творчої особистості майбутнього фахівця, здатного до саморозвитку, самоосвіти, самоорганізації та самоствердження, а отже розвинені навички самостійної роботи для здобувача вищої освіти є необхідною складовою успішного навчання. Особливо актуальним розвиток навичок самоорганізації в умовах дистанційного навчання постає саме для іноземних слухачів довузівського етапу підготовки, адже, на відміну від українських студентів або іноземних студентів старших курсів, іноземці першого року навчання мають не тільки засвоїти навчальний матеріал, але й адаптуватися до нової для них системи організації навчання.
Keywords: тези доповідей