Деякі аспекти викладання анатомії людини іноземним студентам в світі вимог Болонського процесу - Апт, Ольга Анатоліївна; Apt, O. A. (ТДМУ, Укрмедкнига, 2015)
В статті розглянуті основні моменти викладання анатомії людини для студентів – іноземних громадян, які навчаються англійською чи російською мовами, з урахуванням вимог Болонського процесу, вказані переваги, що надає використання Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи для підвищення академічної мобільності та поліпшення адаптації іноземних студентів в світі чинного «Закону про вищу освіту». The article highlighted the main points of teaching human anatomy for students - foreigners who study English and Russian, with the requirements of the Bologna Process,and the advantages from using European Credit Transfer and Accumulation System to increase academic mobility and improve the adaptation of foreign students according of the « Law on Higher Education of Ukraine».
Some aspects of teaching human`s anatomy for foreign students according to the account of the bologna process