Практикум з української мови як іноземної (фахова мова) - Гайдук, Лідія Прокопівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум з дисципліни «Українська мова як іноземна» (фахова мова) призначений для слухачів Центру підготовки іноземних громадян, які готуються до вступу у вищі навчальні заклади України. Практикум укладено відповідно до «Навчального плану з фахової мови для іноземних студентів довузівського етапу навчання».