Динамика структурных элементов желудка крыс после введения антигена - Евтушенко, В. М.; Ключко, С. С.; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Yevtushenko, V. M.; Klyuchko, S. S. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Изучили морфологию структурных компонентов желудка крыс в норме и после внутриутробного введения вакцины Vaxigrip. В ответ на внутриутробную антигенную стимуляцию происходит увеличение общей толщины стенки желудка у животных всех возрастных групп. Вивчали морфологію структурних компонентів шлунка пацюків у нормі та після внутрішньоутробного введення вакцини Vaxigrip. У відповідь на внутрішньоутробну антигенну стимуляцію відбувається збільшення загальної товщини стінки шлунка у тварин усіх вікових груп. The morphology of stomach structural components in rats was studied in normal conditions and after intrauterinal introduction of Vaxigrippe vaccine. Intrauterinal antigen stimulation resulted in increase of the thickness of stomach’s mucosa in all age groups.
Динаміка структурних елементів шлунка щурів після введення антигену
Dynamic of structural elements of rat stomach change after injection of the antigen
Keywords: желудок; антиген; эксперимент; постнатальный период; шлунок; експеримент; постнатальний період; stomach; antigen; experiment; postnatal period