Інформаційні технології в медичній освіті - Радутна, Олена Анатоліївна; Radutna, O. A. (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2018)
Комп'ютерні технології є невід'ємною частиною сучасного суспільства і всіх сфер людської діяльності. Впровадження інформаційних технологій в медицину і медичну освіту виводить цю науку на сучасний рівень, так як життя і здоров'я пацієнта найчастіше залежить від швидкого доступу до інформації та обміну нею. Також використання передових технологій в навчанні робить його більш ефективним, доступним і якісним. Computer technologies are an integral part of modern society and all spheres of human activity. The introduction of information technology into medicine and medical education leads this science to a modern level, as the patient's life and health often depends on quick access to and exchange of information. Also, the use of advanced technologies in teaching makes it more efficient, available and qualitative.
Keywords: інформаційні технології; вищій навчальний заклад; електронні матеріали; медична освіта; студенти; information technologies; higher educational institution; electronic materials; medical education; students