Дослідження напрямів соціальної активності аптечних мереж - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Вікторія Олександрівна (Харьків: НФУ, 2019)
Світова спільнота визначила соціальну відповідальність (СВ) найбільш впливовим ва-желем на шляху впровадження сталого розвитку та забезпечила її правове оформлення через міжнародні стандарти ISO 26000, ISO 14000, IC CSR-08260008000, ISO 900:2000, Глобальний договір ООН тощо. Відповідно до зазначених стандартів підзвітність та прозорість є в переліку основних принципів СВ. Тобто фармацевтична організація (ФО) повинна діяти прозоро в своїх рішеннях і діяльності, які впливають на інших: розкривати в зрозумілій, збалансованій і прав-дивій формі інформацію про політику, рішення та діяльність, за які вона несе відповідальність, включаючи їх фактичний і можливий вплив на суспільство і довкілля.
Keywords: тези