Функціональний стан фільтраційної подушки після антиглаукомних втручань фільтруючого і непроникаючого типу у віддалених термінах - Діденко, Л. Г. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета. Порівняти функціональний стан фільтраційної подушки у відстроченому періоді після антиглаукомних втручань фільтруючого і непроникаючого типу.
Keywords: тези доповідей