Спланхнологія: практикум з анатомії людини для студентів 1-го курсу III медичного факультету - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Апт, Ольга Анатоліївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Таланова, Ольга Сергіївна; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум з анатомії людини «Спланхнологія» містить навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки студентів 1-го курсу ІІІ медичного факультету, що навчаються протягом 5 років у вищому медичному навчальному закладі згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів першого семестру по анатомії внутрішніх органів (спланхнології).