«…Відчуваю людину, як рана сіль»: експресіоністична поетика в творчості Гр. Тютюнника - Турган, Ольга Дмитрівна (My University, 2017)
У статті досліджуються поетикальні особливості експресіонізму в твор-чості Гр. Тютюнника, що стали виявленням його світовідчуття. Акцентовано увагу на домінантних екзистенціалах, концептах болю, страху, самотності, крику, туги і протесту у новелах і повістях письменника, на експресіоністичній глибинності як творчості, так і особистості художника слова.
Турган О. - ORCID ID: 0000-0001-6504-8759
Keywords: поетика; експресіонізм; концептч; концепт; межова ситуація; екзистенціал