Lingua latina pharmaceutica: метод. посіб. для самостійної роботи студ. І курсів фарм. фак-тів - Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник для самостійної роботи студентів (для спеціальностей 226 «Фармація, промислова фармація» та 226 «Фармація, промислова фармація» освітня программа «Технологія парфумерно- косметичних засобів») містить вправи для самостійного опанування складних тем з дисципліни «Латинська мова та фармацевтична термінологія», які розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальних занять в рамках даного курсу.