Філософія: [навч.-метод. посіб.] - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчально-методичний посібник містить тематичний план курсу, плани семінарських занять, список літератури, перелік питань для підготовки до складання кандидатського іспиту з курсу “Філософія”, глосарій та декілька хрестоматійних текстів із загальних питань філософії та медицини.