Фармакологічна активність похідних 4-r-5-(тіофен-2-ілметил)-4h-1,2,4-тріазолів - Сугак, Ольга Анатоліївна; Сафонов, Андрій Андрійович; Панасенко, Олександр Іванович; Книш, Євгеній Григорович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Попит на фармацевтичному ринку синтетичних препаратів сприяє розвитку синтезу та створенню нових оригінальних лікарських засобів. Існує величезна кількість гетероциклічних систем, які вчені використовують у якості ядра перспективних субстанцій. Однією з таких систем є ядро 1,2,4-тріазолу. Існує велика кількість відомих субстанцій на основі цієї гетероциклічної системи, які використовуються як в фармації і ветеринарії, так і в інших галузях промисловості.
Keywords: тези