Синтез та фізико-хімічні властивості 3-бензил-8-гідроксиетил -7-іл ацетатної кислоти та її функціональних похідних - Ахчіяні, В. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою даної роботи була розробка синтетичних методик одержання 3-бензил-8-гідроксиетилксантин-7-іл ацетатної кислот та їх певних функціональних похідних.
Keywords: тези доповідей