Значення кардіореабілітації в комплексній моделі вторинної профілактики серцево-судинних захворювань - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна (Xарків : НФаУ, 2023)
Мета. Представлена робота має на меті забезпечити всебічний огляд сучасної кардіореабілітації та окреслити її майбутні перспективи.
Keywords: тези доповідей