Українсько-іспансько-французький словник : для слухачів–іноземних громадян довузівського етапу підготовки (додаток до навчальних матеріалів з наукового стилю мовлення) - Гайдук, Лідія Прокопівна; Бойко, Лідія Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Українсько-іспансько-французький словник призначений для слухачів – іноземних громадян довузівського етапу підготовки з дисципліни «Українська мова», аспект «Науковий стиль мовлення». Задача словника – зняти труднощі під час вивчення навчальних матеріалів з наукового стилю мовлення, а також при вивченні математики, хімії, фізики та біології.