Нові можливості лікування хворих доброякісною гіперплазією передміхурової залози в ранньому післяопераційному періоді - Книшенко, О. М.; Бачурін, Георгій Вікторович; Балашова, Ірина Германівна; Кнышенко, А. Н.; Бачурин, Г. В.; Балашова, И. Г.; Knyshenko, О. М.; Bachurin, G. V.; Balashova, I. G. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
В роботі представленні результати лікування 163 хворих на доброякісну гіперплазію передміхурової залози, які перенесли одностайну черезміхурову простатектомію. Включення до комплексної терапії в ранньому післяопераційному періоді низько енергетичного лазерного опромінювання ложа видаленої передміхурової залози дозволило знизити кількість ускладнень та зменшити післяопераційний ліжко-день. В работе представлены результаты лечения 163 больных доброкачественной гиперплазией предстательной железы, которые перенесли одномоментную чреспузырную простатэктомию. Включение в комплексную терапию в раннем послеоперационном периоде низкоэнергетического лазерного облучения ложа удаленной предстательной железы позволило снизить количество осложнений и снизить послеоперационный койко-день. The work contains results of treatment in 163 patients of benign prostate hyperplasia, and carrier of singlemomental transcystic prostatectomy. Inclusion of complex therapy during also early postoperative periods the power is low laser irradiation exceptional cases of complications.
Новые возможности лечения больных доброкачественной гиперплазией предстательной железы в раннем послеоперационном периоде
New possibilities of medical treatment of patients with benign prostatic hyperplasia of high quality in an early postoperative periods
Keywords: доброякісна гіперплазія передміхурової залози; хронічний простатит; низькоенергетичне лазерне опромінювання; доброкачественная гиперплазия простаты; хронический простатит; низко энергетическое лазерное облучение; benign prostatic hyperplasia; chronic prostatitis; power is low laser irradiation