Визначення вмісту тимолу в траві видів роду Thymus L. - Стешенко, Яна Миколаївна; Мазулін, Олександр Владиленович; Мазулін, Георгій Владиленович (My University, 2018)
Метою роботи було: якісне та кількісне дослідження компонентів ЕО перспективних видів роду Thymus L. флори України, встановлення вмісту тимолу в ії складі.