Анатомічне дослідження органів чебрецю повзучого - Щепетна, І. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчення морфолого-анатомічної будови сировини чебрецю повзучого - Thymus serpyllum L. родина глухокропивові (Lamiaceae) для виявлення характерних рис анатомічної будови вегетативних органів.
Keywords: тези доповідей