Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів травлення - Сиволап, Віктор Денисович; Кечин, Ігор Леонідович; Каджарян, Віталій Георгійович; Кисельов, Сергій Михайлович; Каленський, Володимир Харитонович; Бідзіля, Петро Петрович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Назаренко, Олена Валеріївна; Земляний, Ярослав Вадимович; Бондаренко, Олексій Павлович; Сапронова, Жанна Едуардівна; Солов'юк, Олександр Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчально-методичному посібнику наведені матеріали з методики організації навчального процесу за Модулем 1, змістовий модуль 2 „Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів травлення‖ згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», спеціальності: «Лікувальна справа» та «Педіатрія». В посібнику представлені методичні розробки до практичних занять та самостійної роботи студентів, клінічні протоколи надання медичної допомоги хворим на основні гастроентерологічні захворювання, затверджені наказами МОЗ України в останні 3 роки, тести для перевірки вихідного рівня знань студентів.
Keywords: гастроентерологія; гастроэнтерология; gastroenterology