План та програма підготовки магістрів фармації зі спеціальності «Фармація» у Запорізькому державному медичному університеті - Мазулін, Олександр Владиленович; Білай, Іван Михайлович; Рижов, Олексій Анатолійович; Райкова, Тетяна Семенівна; Шарапова, Тетяна Анатоліївна; Бушуєва, Інна Володимирівна; Пругло, Євген Сергійович; Смойловська, Галина Павлівна; Берест, Галина Григорівна (ЗДМУ, 2015)
Магістратура спрямована на поглиблену спеціальну, науково-практичну, педагогічну та дослідницьку підготовку фахівців. Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01 липня 2014 р., Положення про освітньо – кваліфікаційні рівні (ступеневу освіту, Положення про особливості ступеневої освіти медичного спрямування, Листа МОЗ України «Про підготовку магістрів галузей знань «Медицина» та «Фармація», Положення про організацію підготовки магістрів галузей знань «Медицина» та «Фармація» (ЗДМУ, 2015) підготовка магістрів проводиться на базі освітньо - професійної програми підготовки спеціаліста.
Keywords: магістр фармації; програма підготовки