Завозной случай японского шистосомоза в Запорожской области - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Зарудна, Ольга Василівна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Савельєв, Валерій Григорович; Riabokon, E.; Zarudnaya, O.; Riabokon, Yu.; Savelev, V.; Bondareva, V.; Рябоконь, Е. В.; Зарудная, О. В.; Рябоконь, Ю. Ю.; et al. (My University, 2019)
Описан випадок завезеного японського шистосомозу та звязок інвазії з розвитком онкопатології. Надана літературна довідка.
lmported Case of Japanese Chistosomosis in the Zaporozhye Region
Keywords: японський шистосомоз; біогельмінтоз; лімфома Ходжкіна