1,2,2-триметил-3-(3-R-2-оксо-2Н-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін-6-іл)циклопентан-1-карбонові кислоти, що проявляють гіпоглікемічну активність - Воскобойнік, Олексій Юрійович; Жернова, Галина Олександрівна; Тржецинський, Сергій Дмитрович; Коваленко, Сергій Іванович (Державна служба інтелектуальної власності, 2016)
Винахід належить до хіміко-фармацевтичної галузі, зокрема до хімії біологічно активних сполук, та може мати прикладне значення в галузі медичної хімії, фармації, фармакології та медицини з метою розробки нових лікарських засобів і стосується заміщених 1,2,2-триметил-3-(3-R-2-оксо-2Н-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін-6-іл)циклопентан-1-карбонових кислот, що проявляють гіпоглікемічну активність.
Keywords: патент