Українська мова як іноземна. Мова стоматолога. Частина 2: практикум для студентів − іноземних громадян І курсу спеціальності 221 «Стоматологія» вищих медичних закладів освіти - Даниленко, Людмила Вікторівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум призначений для практичних занять з української мови як іноземної для студентів І курсу медичного університету спеціальності «Стоматологія». Розроблений матеріал передбачає розвиток мовних знань і вдосконалення мовленнєвих умінь студентів у різних видах комунікації.