Огляд патогенетичних механізмів впливу фізичних вправ на опосередковане запаленням ремоделювання серця - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Ісаченко, Марія Ігорівна (My University, 2024)
Мета.Представити описове дослідження наукової літератури з аналізом патогенетичних механізмів впливу ранньої мобілізації на системну запальну відповідь і опосередковане запаленням ремоделювання лівого шлуночка (ЛШ) у пацієнтів, які перенесли гострий інфаркт міокарда (ГІМ).