Патогенна дія біологічних факторів на організм людини - Колесник, Юрій Михайлович; Ганчева, Ольга Вікторівна; Абрамов, Андрій Володимирович; Жулінський, Володимир Олександрович; Ковальов, Микола Михайлович; Василенко, Гліб Володимирович; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Іваненко, Тарас Васильович; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Тіщенко, Сергій Вікторович (My University, 2017)
Методичні рекомендації з самостійної підготовки для студентів 3 курсу медичного факультету спеціальності «Лікувальна справа»
Keywords: Біологічні фактори; механізми захисту; патогенний вплив