Діагностика та лікування респіраторної патології в умовах сімейної амбулаторії - Кривенко, Віталій Іванович; Непрядкіна, Ірина Василівна; Пахомова, Світлана Петрівна; Федорова, Олена Петрівна; Колесник, Михайло Юрійович; Качан, Ігор Сергійович (ЗДМУ, 2016)
Навчально-методичний посібник призначений для лікарів-інтернів за фахом “загальна практика – сімейна медицина” з розділу “внутрішні хвороби”. В посібнику надана інформація щодо основних понять, принципів діагностики, диференційної діагностики та лікування основних захворювань бронхолегеневої системи. Складання навчального посібника базувалось на сучасних стандартах діагностики та невідкладної допомоги.
Keywords: пульмонологія; респіраторна патологія; діагностика; лікування; загальна практика; сімейна медицина; сімейна амбулаторія