Удосконалення безготівкових розрахунків у аптечних закладах - Дондик, Наталя Яківна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна (Харків : НФаУ, 2021)
За ринкових умов кожний аптечний заклад здійснює безготівкові розрахунки з іншими суб’єктами господарювання через банки. Відкриті рахунки в банках є необхідною складовою діяльності аптечних закладів.
Keywords: тези доповідей