Застосування комбінованого лікування ішемічної хвороби серця, асоційованої з постменопаузальним остеопорозом - Стецюк, Ірина Олегівна (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021)
Мета роботи. Оцінити ефективність застосування комбінованого лікування ішемічної хвороби серця, асоційованої з постменопаузальним остеопорозом (ПМОП).
Keywords: тези доповідей