Використання проектної методики в контексті навчальної дисципліни "іноземна мова за професійним спрямуванням" для медичних спеціальностей - Куліченко, Алла Костянтинівна; Мартьянова, Марія Євгеніївна (My University, 2014)
Сучасна українська освіта перебуває на етапі модернізації та реформації. Це пов’язано з бажанням виховувати освічених, високоморальних, здорових громадян України, з курсом на євроінтеграцію, основою якого є закріплення провідної позиції країни на світовій арені.