Шляхи поліпшення викладання біостатистики за допомогою дистанційних Інтернет технологій - Зюков, О. Л. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Розглянуто напрямки дистанційного навчання біостатистиці через мережу Інтернет на основі аналізу результатів соціологічного опитування 154 студентів ІV курсу. Проаналізовано чинники, що впливають на комп’ютерну й Інтернет-активність студентів. Розкрито шляхи впровадження дистанційних Інтернет-технологій. Рассмотрены направления дистанционного обучения биостатистике через сеть Интернет на основе анализа результатов социологического опроса 154 студентов IV курса. Проанализированы факторы, влияющие на компьютерную и Интернет-активность студентов. Раскрыты пути внедрения дистанционных Интернет-технологий. In article are considered the direction of biostatistics distance learning through the Internet, based on analysis of survey 154 students of IV year. Internet and computer activities of students factors was affecting. Revealed ways to implement remote Internet technologies.
Keywords: студенти; дистанційне навчання; Інтернет; біостатистика; студенты; дистанционное обучение; Интернет; биостатистика; students; distance learning; Internet; biostatistics