Наукові основи створення інноваційних вітчизняних лікарських засобів. Стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 14 червня 2023 р. - Кучеренко, Людмила Іванівна; Kucherenko, L. I. (My University, 2023)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних та прикладних досліджень, спрямованих на розроблення вітчизняних оригінальних і комбінованих лікарських засобів для потреб охорони здоров’я населення України. Відповідні науково-технічні роботи виконуються у межах співпраці Запорізького державного медико-фармацевтичного університету та Науково-виробничого об’єднання «Фарматрон» з Науково-технологічним комплексом «Інститут монокристалів» НАН України та іншими установами Академії. The report presents the most important results of fundamental and applied research aimed at the development of domestic original and combined medicinal products to protect the health of Ukraine’s population. Relevant scientific and technical works are carried out in cooperation between the Zaporizhzhia State Medical University, the Scientific and Production Association “Pharmatron” and the Scientific and Technological Corporation “Institute for Single Crystals” of the NAS of Ukraine as well as other institutions of the Academy.
Scientific basis of creation of innovative domestic medicines. Transcript of scientific report at the meeting of the Presidium of NAS of Ukraine, June 14, 2023
https://orcid.org/0000-0003-2229-0232