Передумови формування концепції оптимізації фізичного стану студенток медичних ВНЗ - Сазанова, Інна Олексіївна; Дорошенко, Едуард Юрійович; Sazanova, I. O.; Doroshenko, E. Yu. (My University, 2017)
Мета: на підставі аналізу спеціальної літератури визначити передумови формування технології оптимізації фізичного стану студенток засобами фітнесу в умовах медичного ВНЗ. Матеріал і методи: передумови формування концепції оптимізації фізичного стану студенток медичного ВНЗ визначено на основі теоретичного аналізу та узагальнення літературних джерел і даних мережі «Internet». Результати: визначено напрями формування концепції оптимізації фізичного стану студенток медичних ВНЗ на основі використання засобів фітнесу. Висновки: показано необхідність створення технології оптимізації фізичного стану студенток медичних ВНЗ на основі первинного моніторингу фізичного стану та використання засобів фітнесу в процесі фізичного виховання. Purpose: on the basis of the analysis of the special literature to determine the preconditions for the formation of technology to optimize the physical condition of female students by means of fitness in the conditions of medical higher educational institutions. Material & Methods: preconditions for the formation of the concept of optimizing the physical condition of female students of medical higher educational institutions are determined on the basis of theoretical analysis and generalization of literary sources and data from the Internet network. Result: directions of formation of the concept of optimization of a physical condition of female students of medical higher educational institutions are determined on the basis of use of means of fitness. Conclusion: indicated the need to create a technology to optimize the physical condition of female students of higher educational institutions on the basis of primary monitoring of the physical condition and the use of fitness in the process of physical education.
Preconditions for the physical state optimization concept formation of female students of medical higher educational institutions
Сазанова І. О. - ORCID: 0000-0002-8357-0484; Дорошенко Е. Ю. - ORCID: 0000-0001-7624-531X
Keywords: передумови; концепція; оптимізація; технологія; фізичний стан; фітнес; студентки; preconditions; concept; optimization; technology; physical condition; fitness; female students