Питання реімбурсації: від Європи до України - Бушуєва, Інна Володимирівна (Львів : Ліга-Прес, 2018)
Вступ. Реімбурсація покликана відкрити доступ до якісних ліків населенню, найгостріше потребує підтримки. Адже відсутність ефективної системи медикаментозного забезпечення населення – одна з проблем сучасної системи охорони здоров'я України.
Keywords: тези