Особливості взаємозв’язків між показниками візуально-аналогової шкали PSQ та показниками м’яких і твердих тканин після одномоментної дентальної імплантації - Нєженцев, Є. Ю. (My University, 2024)
Мета роботи – визначити кореляційні зв’язки між показниками візуально-аналогової шкали (ВАШ) PSQ та показниками м’яких і твердих тканин у пацієнтів після одномоментної дентальної імплантації.
Keywords: тези доповідей