Суспільні аспекти питань ментального здоров’я в сучасній Україні - Іріоглу, Юрій Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Реалії збройної агресії рф поставили перед Україною не лише питання військово-політичного, економічного та соціального характеру, але й вивело на новий рівень проблематику ментального здоровʼя, що одномоментно стало актуальним для всієї країни. Рівень стресу, що охоплює громадян України є лише зростаючим та потребує адекватної відповіді.
Keywords: тези доповідей