Фармакогностичне вивчення Achillea taurica Bieb. флори України - Дуюн, Ірина Федорівна; Duyun, I. F. (ЗДМУ, 2014)
На основі дослідження рослинної сировини деревія кримського встановлено,що ефірна олія A. taurica Bieb.перспективна для отримання лікарських засобів протизапальної та ранозагоюючої дії.
Keywords: деревій кримський; A.taurica Bieb.