Порівняльний аналіз інформативності шкал інтегральної клініко-нейровізуалізаційної оцінки тяжкості ураження церебральних структур у визначенні індивідуального ризику раннього клініконеврологічного погіршення у хворих на спонтанний супратентоіральний внутрішньомозковий крововилив - Кузнєцов, Антон Анатолійович (My University, 2024)
Мета дослідження – визначити найбільш інформативні шкали для прогнозування раннього клініко-неврологічного погіршення у хворих на спонтанний внутрішньомозковий крововилив.