Модернізація формування педагогічних компетенцій: онлайн-курс "Основи педагогіки" для студентів-медиків - Вещикова, Олена Сергіївна; Ганошенко, Юрій Анатолійович; Федько, Ольга Юріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Потреба підготовки висококваліфікованих фахівців із широким діапазоном конкурентних професійних умінь і компетенцій у вітчизняній педагогічній науці завжди актуальна й зумовлює модернізацію пострадянської системи вищої освіти, вимагає новаційних підходів у викладанні вибіркових курсів, яким є елективний курс "Основи педагогіки". В аспекті організації навчального процесу саме курси за вибором є найбільш адаптованими до дистанційної форми навчання.